Päron och fänkålssallad

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Härligt krispig päron och fänkålssallad som toppas med en ljuvligt god senapsdressing. Fantastiska smaker som gifter sig bra tillsammans.

I receptet för Päron och fänkålssallad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Päron och fänkålssallad

Ingredienser

Under 25 minuter
4

portioner

2 st päron
2 st fänkål (små)
50 g spenat
1 st Litet granatäpple
Senapsdressing   
2 msk senap, sötstark
1 msk senap, grovkornig
2 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond
3 msk vinäger, vit
1.5 dl rapsolja
  salt och peppar
  
  

Så här gör du

  1. Skiva päron och fänkål tunt.
  2. Dela och ta ut granatäpplekärnorna.
  3. Blanda samman grönsakerna i en skål, smaksätt med salt och peppar.

Dressing

  1. Blanda samman senap, fond och vinäger.
  2. Vispa i oljan med tunn stråle och smaka av med salt och peppar.
  3. Ringla dressingen över salladen.

För att göra salladen lite matigare så blanda i getost i bitar.

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond