Melon och mozzarellasallad

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Melon- och mozzarellasallad – en perfekt rätt på påskbuffén!

I receptet för Melon och mozzarellasallad rekommenderar vi Bong Touch of Taste ekologiska Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Melon och mozzarellasallad

Ingredienser

Under 15 minuter
8

portioner

8 personer på buffé   
600 g Melon, gärna blandade sorter
40 st Minimozzarella
100 g Cocktailtomater, gärna blandade sorter
100 g Parmaskinka
1 knippe Basilikablad
Dressing   
1 msk Pressad citron
0.5 msk Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
1 tsk Finrivet citronskal
4 msk Rapsolja
1 msk Flytande honung
0.5 dl Granatäpplekärnor

Så här gör du

  1. Vispa samman dressingen och smaka av den med fond, salt och peppar.
  2. Skala och kärna ur melonen. Skär den i fina kuber och lägg den på ett fat.
  3. Dela tomaterna och riv skinkan i bitar.
  4. Blanda melonen med tomater, skinka och basilikablad. Ringla dressingen över.

Tips! Hoppa över skinkan om du vill göra rätten vegetarisk.

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Ca 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (1)
3.0/5
Under 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond