Nötkött

Grillad hackebiff med koreansk gurksallad

I receptet för Grillad hackebiff med koreansk gurksallad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    60 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 st slanggruka
    • 1 tsk salt
    • 1 msk strösocker
    • 1 msk vitvinsvinäger
    • 1-3 tsk sambal oelek
    • 1 tsk sesamolja
    • färsk koriander eller bladpersilja
    • 600 g högrevsfärs
    • 2 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
    • salt och svartpeppar

    Så här gör du

    1. Skiva gurkan tunt och lägg den i en skål tillsammans med salt, socker och vinäger.
    2. Blanda runt rejält så att gurkan börjar ”svettas”.
    3. Blanda i resterande ingredienser.
    4. Smaka av och låt den sedan stå 1 timme i kylen för att mogna i smaken.
    5. Blanda färs med fond och smaka av med salt och svartpeppar.
    6. Forma 8 hackebiffar och grilla dem på het grill.

    Produkter