Pad Thai

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En av Thailands mest kända och klassiska rätter – Pad Thai. Ge den det lilla extra med Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond!

I receptet för Pad Thai rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Pad Thai

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

2 st kycklingfiléer
2 msk olja
1 dl schalottenlök, tunt skivad
1 dl salladslök, skivad
2 dl groddar
300 g risnudlar, gärna breda
1 msk fisksås
1 msk soja, Mrs Cheng's Mushroom Soy
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond
1 msk vitlök, finhackad
1 msk ingefära, finriven
1 msk lime, pressad
0.5 msk socker
1 msk röd chili, finhackad (utan kärnor)
2 st ägg
  koriander, färsk
  jordnötter eller solrosfrön, hackade
  

Så här gör du

  1. Koka nudlarna enligt instruktion på förpackningen.
  2. Strimla kycklingen och stek den på hög värme i en stekpanna eller i en wok.
  3. Efter några minuter så lägg i lök, salladslök och groddar, stek ytterligare någon minut.
  4. Tillsätt fisksås, soja, fond, vitlök, ingefära, lime, socker och chili.
  5. Knäck äggen och vispa dem lätt.
  6. Ringla äggen i woken under omrörning samt rör ned nudlarna. Lägg sedan upp på tallrikar.
  7. Strö på koriander, hackade jordnötter eller solrosfrön.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 55 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond