Pannbiff och parmesansås med tomatris

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Saftiga pannbiffar som får sin härliga smak av Kalvfond. Serveras med en härlig parmesansås och fräscht ris som smaksätts med Ekologisk Grönsaksfond och tomat.

I receptet för Pannbiff och parmesansås med tomatris rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Pannbiff och parmesansås med tomatris

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

1 dl ströbröd
2 dl mjölk
1 st ägg
1.5 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
0.5 dl lök, finhackad
  smör till stekning
500 g blandfärs
  salt och peppar
Parmesansås   
2 dl crème fraiche
1 dl parmesan, riven
1 tsk citron, pressad
1 msk basilika, finhackad
  salt och peppar
Tomatris   
4 portioner ris, kokt
1 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
1 dl tomat, hackad
  salt och peppar
  

Så här gör du

  1. Rör ihop ströbröd, mjölk, ägg och fond.
  2. Stek löken sakta i 5 minuter i 1 msk smör, låt den sedan kallna.
  3. Blanda samman färs, lök och ströbrödsblandningen.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Rör ihop crème fraiche, parmesan, citron och basilika, smaka av med salt och peppar.
  6. Rör ner tomat i det nykokta riset och smaksätt med fond, salt och peppar.
  7. Forma 8 pannbiffar och stek dem i smör.
  8. Servera biffarna tillsammans med sås och ris.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Runt 4 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond