Parmesandipp

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Smakrik dippa med crème fraiche, parmesan och Grönsaksfond. Perfekt till grönsaksstavar, chips eller varför inte som en kall sås.

I receptet för Parmesandipp rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt Eko Grönsaksfond och  för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Parmesandipp

Ingredienser

Ca 5 min
4

portioner

2 dl crème fraiche
2 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO
2 dl parmesan, finriven
  salt och peppar

Så här gör du

  1. Vispa ihop och smaka av med salt och svartpeppar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
1,5 timme varav 30 min förberedelse och 1 timme tillagning
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Under 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond