Pinsa med tomat, mozzarella och parmaskinka

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Pinsa är den perfekta ”snabbmaten”! Här har vi toppat pinsan med tomatsås, som du ger en extra touch med hjälp av Brynt Schalottenlökfond, mozzarella och parmesan. När den är klar toppas den med parmaskinka och färsk basilika. Njut!

I receptet för Pinsa med tomat, mozzarella och parmaskinka rekommenderar vi Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Pinsa med tomat, mozzarella och parmaskinka

Ingredienser

Ca 20 minuter
4

portioner

4 st pinsabröd
2 dl pizzasås, färdig eller hemgjord
1 tsk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
2 st mozzarella
2 msk olivolja
2 dl parmesan, grovt riven
8 skivor parmaskinka
1 knippe basilika, färsk

Så här gör du

  1. Blanda pizzasåsen med fonden.
  2. Dela mozzarellan i bitar och låt dem rinna av ordentligt.
  3. Pensla kanterna med olja och bred på tomatsåsen.
  4. Strö över hälften av parmesanen och fördela ut mozzarellan.
  5. Baka av den 6-8 minuter i 250°.
  6. När pinsan är klar så lägg på skinka, basilika och resterande parmesan.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 timmar
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond