Kycklingspett med sesamris

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Härligt smakrika grillade kycklingspett marinerade i soja, lime och Schalottenlöksfond. Serveras med ett smakrikt ris med sesamfrön och koriander och hoisinsås.

I receptet för Kycklingspett med sesamris rekommenderar vi Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlöksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Kycklingspett med sesamris

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

600 g kycklingfilé
2 msk Mrs Cheng´s japansk soja
1 msk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlöksfond
1 msk lime, pressad
12 st grillspett
Sesamris   
4 portioner kokt ris
4 msk sesamfrön, rostade
  Färsk koriander
Till servering   
  Hoisinsås
  
  

Så här gör du

  1. Strimla kycklingfilén i halvcentimeter tjocka strimlor på längden.
  2. Lägg strimlorna tillsammans med soja, fond och pressad lime i en påse.
  3. Låt den marinera 60 minuter i kylen.
  4. Trä upp kycklingen på spett och grilla dem på medelvarm grill.
  5. Servera spetten tillsammans med ris smaksatt med sesam och koriander samt Hoisinsås.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 3 timmar och 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond