Räkröra med rödlök

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Enkel med god räkröra med majonnäs och crème fraiche smaksatt med dill, rödlök, citronpeppar och Grönsaksfond. Servera gärna med bakad sötpotatis!

I receptet för Räkröra med rödlök rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Räkröra med rödlök

Ingredienser

Ca 10 minuter
4

portioner

200 g skalade räkor, väl avrunna
2 st ägg, kokta
1 st rödlök
1 knippe dill
1 dl majonnäs
2 dl crème fraiche
1 krm citronpeppar
2 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO
  Salt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Finhacka rödlöken och lägg den några minuter i iskallt vatten.
  2. Låt den rinna av ordentligt.
  3. Skär dillen, grovhacka ägg och räkor.
  4. Blanda alla ingredienserna till röran. Smaka av med citronpeppar, fond, salt och peppar.
  5. Servera den som topping till bakad sötpotatis.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (1)
1.0/5
Ca 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond