Ramen med kyckling

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Denna fantastiskt goda nudelsoppa med kyckling, pak choi och skogschampinjoner måste smakas. Får sin härliga karaktär från Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond.

I receptet för Ramen med kyckling rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Ramen med kyckling

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

300 g kycklingfilé
200 g ramen-nudlar
1 l vatten
3 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond
2 msk soja, Mrs Cheng's Japanese soy
1 msk ingefära, finriven
1 msk vitlök, finriven
2 st pak choi
6 st salladslökar
8 st skogschampinjoner
1 st morot
  salt och peppar
  

Så här gör du

  1. Krydda kycklingen med salt och peppar.
  2. Stek kycklingen i ugn. Ca 200 grader i 15 minuter, låt den sedan svalna.
  3. Tillaga nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen.
  4. Skiva pak choi’en, strimla salladslöken, skiva champinjonerna och skiva moroten tunt.
  5. Koka upp vatten, ingefära, vitlök, fond och soja.
  6. Lägg i grönsakerna och låt det sjuda några minuter.
  7. Skiva kycklingen tunt och fördela den i 4 skålar.
  8. Lägg i nudlarna och fördela grönsakerna och buljongen i skålarna.
  9. Servera nudlarna rykande heta.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond