Rödvinssås med apelsin och stjärnanis

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Rödvinsås som passar till anka med en touch av stjärnanis och apelsin. Med god smak av vitlök, rött vin, lök, morot, apelsin, stjärnanis, timjan och Kalvfond.

I receptet för Rödvinssås med apelsin och stjärnanis rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Rödvinssås med smak av apelsin och stjärnanissås

Ingredienser

Mindre än 30 minuter
4

portioner

1 st morötter
0.5 st lök, gul
0.95 st vitlöksklyfta
1 knippe timjan, färsk
2 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
3.5 dl rött vin
 dl vatten
1 msk apelsin, finrivet skal
2 st stjärnanis
2 msk smör
  
  
  

Så här gör du

  1. Fräs lök och vitlök i en rymlig kastrull i olivoljan.
  2. Efter 5 minuter så tillsätt 2 dl vatten, tomat, grädde, soltorkad tomat, bönor och fond.
  3. Låt det koka upp under omrörning.
  4. När grytan kokar så rör i pastan och låt det koka i ca 5 minuter tills pastan är al dente.
  5. Smaka av med salt och peppar och servera direkt.
  6. Lägg upp på tallrikar och toppa med basilika och parmesan.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond