Rotfruktspytt med ägg

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En härlig vegetarisk rätt med massa goda smaker av rotfrukter, grönsaksfond, HP-sås och Worcestersås. Går även bra att göra mer av om man vill.

I receptet för Rotfruktspytt med ägg rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Rotfruktspytt med ägg

Ingredienser

Under 20 minuter
1

portioner

100  potatis, skalad
100 g morot, skalad
100 g kålrot, skalad
100 g palsternacka, skalad
1 st lök, liten, skalad
Till smaksättning   
  Bong Touch of Taste Grönsaksfond
  HP-sås
  Worcestersås
  salt och peppar
Till servering   
1 st ägg
  inlagda rödbetor

Så här gör du

  1. Tärna alla grönsakerna och stek dem mjuka och gyllenbruna i oljan.
  2. Smaksätt med salt, peppar, fond, HP och Worcestersås.
  3. Stek ägget och servera tillsammans med inlagda rödbetor.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond