Salamitoast med betor

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Superenkel toast på surdegsbröd med tunt skivad salami, nykokta betor och gorgonzola. Toppa härligheten med brynt smör med smak av Kantarellfond.

I receptet för Salamitoast med betor rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kantarellfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Salamitoast med betor

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

 rödbetor, färska små späda
4 skivor surdegsbaguette
16 skivor salami i tunna skivor, efter smak
100 g grönmögelost, ex gorgonzola i småbitar/smulor
2 msk smör
2 tsk Bong Touch of Taste Kantarellfond

Så här gör du

  1. Tvätta och borsta rödbetorna och koka dem mjuka i saltat vatten. Små späda betor tar ca 20 minuter. Spola dem sedan ca 1 minut i kallt vatten och gnugga av skalet.
  2. Rosta brödet och lägg det på tallrikar.
  3. Dela betorna och lägg det på bröden tillsammans med några spröda blad från blasten.
  4. Toppa med ost, salami och örter.
  5. Bryn smöret, rör i fonden och skeda detta över toasten.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond