Hummersås

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Krämig och supergod hummersås, perfekt till fisk och skaldjur. Den goda smaken kommer av lök, palsternacka, fänkål, vitt vin, tomat och Hummerfond.

I receptet för Hummersås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Hummerfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Hummersås

Ingredienser

Under 25 minuter
4

portioner

1 st lök, gul finhackad
1 st morot, liten
1 st palsternacka, liten
0.5 st fänkål
1 st vitlöksklyfta, liten
1 msk tomatpuré
1 dl vitt vin
1 msk Bong Touch of Taste Hummerfond
1 dl vatten
2 dl vispgrädde
  salt och peppar
  
  

Så här gör du

  1. Grovhacka grönsakerna och fräs i en gryta tillsammans med tomatpuré utan att den tar färg.
  2. Tillsätt vin, hummerfond, vatten och grädde, låt sjuda i 10 minuter.
  3. Smaka av med nymald svartpeppar och tillsätt eventuellt mer hummerfond.
  4. Sila såsen. Red av med lite majsstärkelse utrörd i vatten om såsen är för tunn.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond