Smashad potatis med vitlök

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Underbart god vitlöksdoftande smashad ugnsbakad potatis med en touch av Grönsaksfond. Riktigt gott tillbehör till både kött och fisk.

I receptet för Smashad potatis med vitlök rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt Eko Grönsaksfond och  för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Smashad potatis med vitlök

Ingredienser

Ca 30 minuter
4

portioner

1 kg potatis
4 msk olja (oliv eller raps)
2 st vitlöksklyftor, pressade
1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond
  salt och peppar

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Koka potatisen med skalet på tills den är nästan helt klar i saltat vatten.
  3. Häll av potatisen och låt den svalna.
  4. Lägg upp potatisen på en plåt med bakplåtspapper. Tryck till potatisen med en sked eller liknande tills de blir platta och går sönder.
  5. Häll oljan i en liten skål, pressa ner vitlöken och häll i Grönsaksfonden.
  6. Pensla potatisen med den smaksatta oljan, salta och peppra.
  7. Tillaga potatisen i ugnen i ca 20 min tills den fått färg och blivit lite krispiga.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond