Smördegssnurror ”Persilade”

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Frasiga smördegssnurror fyllda med smakrik ost, persilja, citron, vitlök och Grönsaksfond. Perfekt tilltugg till ett glas bubbel på konfirmationen eller studenten.

I receptet för Smördegssnurror ”Persilade” rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna Eko, för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Räcker till ca 15 st snurror.

Smördegssnurror "Persilade"

Ingredienser

Ca 20 minuter
8

portioner

250 g smördeg, färdigköpt
1 st ägg
2 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO
1 dl Västerbottenost, finriven
0.5 dl persilja, finhackad
2 msk citronskal, finrivet
1 msk vitlök, finriven

Så här gör du

  1. Lägg ut smördegsarket på bänken, kavla ut den om de behövs (ytan skall vada ca 20*15 cm).
  2. Blanda ägget med fonden och vitlöken, pensla hela degytan.
  3. Strö över ost, citronskal och persilja. Spara ett par centimeter av bortre kanten utan topping.
  4. Rulla ihop degen som en rulltårta. Skär centimetertjocka skivor och lägg dem på plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen, 220° i ca 10-12 minuter.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (1)
1.0/5
Under 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond