Stekt torsk med romsås

5.0/5
Betyg: 5.0 av 5
(1 röster)
Smörstekt torsk med krämig romsås. Såsen får sin goda smak av fiskrom, gräslök och Bong Touch of Taste Fiskfond. Serveras med kokt potatis och ärtor.

I receptet för Stekt torsk med romsås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Fiskfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Stekt torsk med romsås

Ingredienser

Under 15 minuter
1

portioner

150 g torskfilé
1 msk smör
  salt och peppar
1 kg potatis
1 dl ärtor, frysta
Sås   
0.5 dl creme fraiche
1 msk fiskrom, t ex stenbitsrom
1 msk gräslök, skuren
0.5 tsk Bong Touch of Taste Fiskfond
  salt och svartpeppar
  
  

Så här gör du

  1. Koka potatisen i saltat vatten tills den är mjuk.
  2. Värm ärtorna försiktigt.
  3. Rör samman ingredienserna till såsen och smaka av med salt och svartpeppar.
  4. Smaksätt torsken med salt och peppar.
  5. Stek den i smöret, ett par minuter på varje sida tills den är klar men inte överstekt.
  6. Servera torsken med potatis, ärtor och sås.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond