Linguine i gräddig sås med rökt lax och sparris

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Fräsch krämig pasta med mycket smak av lax, sparris och spenat. Den goda smaken kommer av kallrökt lax, grön sparris, spenat, Fiskfond och grädde. Perfekt när du har lax över i kylskåpet från jul, påsk eller midsommarfirandet.

I receptet för Linguine i gräddig sås med rökt lax och sparris rekommenderar vi Bong Touch of Taste Fiskfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Linguine i gräddig sås med rökt lax och sparris

Ingredienser

Ca 35 minuter
4

portioner

4 portioner linguine, färsk eller torkad
200 g lax, kallrökt
1 knippe sparris, grön färsk
1 knippe spenat, färsk
Sås   
2 dl vispgrädde
3 dl mjölk, 3%
1.5 msk Bong Touch of Taste Fiskfond
1 msk maizena

Så här gör du

  1. Ansa sparrisen och förväll den 1 minut i kokande vatten. Lägg åt sidan på hushållspapper för att kallna.
  2. Tillaga pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
  3. Koka upp mjölk, grädde, fond och maizena, smaka av med salt och peppar.
  4. Strimla laxen, skölj spenaten och dela sparrisen i 2 cm långa bitar.
  5. Blanda försiktigt samman allt i en rymlig kastrull.
  6. Smaka av med salt, peppar och eventuellt lite extra fond.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
ca 15 min
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond