Sticky and sweet skinka i bao buns

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Ta tillvara på resterna på julskinkan och ge den ett asiatisk touch med en sticky and sweet glaze och servera i fluffiga bao buns tillsammans med picklad rödlök och pac choi.

I receptet för Sticky and sweet skinka i bao buns rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond alternativt Brynt Schalottenlök- eller Kalfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Sticky and sweet skinka i bao buns

Ingredienser

30 min
4

portioner

400 g julskinka, skivad utan fett och griljering
Sticky and sweet glaze   
2 msk Thai sweet chilisås
1 msk Mrs Cheng´s japansk soja
1 tsk Bong Touch of Taste Kycklingfond
1 msk vatten
1 st lime, finrivet skal
1 tsk sirap
1 msk sesamfrön
Till servering   
2 st pac choi, stånd
1 dl picklad rödlök
2 msk japansk majonnäs
8 st bao bun bröd (alt 12 st)

Så här gör du

  1. Dela pac choien i fina bitar.
  2. Skär skinkan i bitar, ca 2 x 2 centimeter.
  3. Slå alla ingredienserna till glazen i en stekpanna och låt det koka upp.
  4. Lägg i skinkan och låt det koka upp på nytt.
  5. Doppa pac choien i kokande vatten och låt dem sedan rinna av på hushållspapper.
  6. Värm bröden enligt instruktionerna på förpackningen.
  7. Ställ fram allt på bordet så kan var och en montera sina bao’s med skinka, pac choi, rödlök och majonnäs.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond