Tillbehör

Kimchi

I receptet för Kimchi rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 6

    5 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 glasburk
    • 1 kg salladskål
    • 1 knippe salladslök, finskuren
    • 0,5 dl salt
    • kryddblandning
    • 1-4 tsk chiliflakes eller torkad krossad chili
    • 1 msk fisksås
    • 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
    • 2 msk råsocker
    • 1,5 msk vitlök, riven
    • 1,5 msk ingefära, riven
    • 1,5 msk lime, pressad

    Så här gör du

    1. Ansa och skölj salladen och skär dem i grova bitar.
    2. Blanda salt och 1 liter vatten i en bunke, lägg i salladen och ställ i kylen över natten (se till så att salladen täcks av salt-lagen).
    3. Skölj salladen och låt den rinna av.
    4. Blanda samman alla kryddor i en skål, vänd i salladen och se till så att allt blandas väl.
    5. Lägg över allt samman i en glasburk, lägg en tyngd på toppen och ställ burken svalt 1 dygn och därefter i kyl 3-4 dygn.
    6. Förvaras i kylskåp. Håller minst 2 veckor.

    Produkter