Tryffelpasta med skogschampinjoner och parmesan

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Vem kan motstå en riktigt god tryffeldoftande pasta, inte vi! Den krämiga såsen får mycket umamismak av skogschampinjoner, soja, tryffelolja och Viltfond. Blanda med den nykokta pastan och toppa med parmesan och persilja.

I receptet för Tryffelpasta med skogschampinjoner och parmesan rekommenderar vi Bong Touch of Taste Viltfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Tryffelpasta med skogschampinjoner och parmesan

Ingredienser

Ca 20 minuter
4

portioner

400 g pasta (valfri sort)
2 msk smör
1 st gul lök, finhackad
2 st vitlöksklyftor, finhackade
350 g skogschampinjoner
5 dl vispgrädde
2 msk Bong Touch of Taste Viltfond
  Mrs Cheng´s Mushroom soy
  Tryffelolja
  Salt och svartpeppar
  Parmesan, riven
  Persilja, finhackad

Så här gör du

  1. Bryn löken och svampen i en stekpanna tillsammans med smöret.
  2. Häll ner grädden och smaksätt med oxfond, soja och tryffelolja. Låt sjuda ca. 5-10min. Koka pastan.
  3. Smaka av såsen och addera mer oxfond, soja och/eller tryffelolja efter smak.
  4. Blanda ner pastan i såsen och rör om.
  5. Toppa med parmesan och finhackad persilja!
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar
Betyg (2)
3.0/5
Runt 3 timmar
Betyg (1)
1.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond