Vegetarisk pasta med tomat, spenat och Oumph

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Vegetarisk pastarätt med tomat, spenat och Oumph står på menyn. Så gott och så enkelt att laga.

I receptet för Vegetarisk pasta med tomat, spenat och Oumph rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Vegetarisk pasta med tomat

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

4 portioner kokt pasta, t ex linguine eller spagetti
300 g pulled vegetarisk råvara, t ex Oumph
2 st lökar, tunt skivade
1 förp cocktailtomater
50 g spenatblad, späda
1 dl olivolja
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
  salt och peppar
  

Så här gör du

  1. Hetta upp 2 matskedar av oljan i en kastrull.
  2. Stek löken försiktigt i 5 minuter.
  3. Tillsätt Oumph (eller liknande) och tomater och låt det steka ytterligare några minuter.
  4. Rör i fond, kokt pasta, spenatblad och resterande olja.
  5. Låt allt bli rykande varmt och smaka av med salt, peppar och fond.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 60 min
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond