Bong Touch of Taste
Touch of philosophy
God mat Àr underbart och att laga den kan vara en stor del av smakupplevelsen. Och dÄ kan det gÀrna fÄ ta en hel dag. Men det Àr ju inte alltid man har tid, eller vill tillverka allt frÄn grunden. Vi vill vi göra det enkelt för dig att lyfta smaken pÄ bÄde vardagsrÀtter och festmat utan att först behöva rosta grönsaker till en Mirepoix, knyta ihop en egen Bouquet Garni och koka en grundbuljong.
Med Bong Touch of Taste blir varma och kalla sÄser mustigare, soppor fylligare och grytor mer aromatiska. Riset fÄr smak, köttet marineras och fÀrsen fÄr extra karaktÀr.
Laga maten precis som vanligt, droppa i nÄgra droppar fond och smaka av, eller ta 1,5 msk fond till 5 dl vÀtska istÀllet för en buljongtÀrning. SvÄrare Àn sÄ Àr det inte.
VÄrt löfte: Renare smak
Vi pÄ Touch of Taste tycker att goda och naturliga rÄvaror Àr den absolut bÀsta kryddan och arbetar hela tiden för renare innehÄllsdeklarationer. UtgÄngspunkten för vÄrt arbete Àr enkel: Vi anser helt enkelt att viltfond ska smaka vilt, kantarellfond, kantarell och fiskfond just fisk.
Vi förbÀttrar och förfinar kontinuerligt vÄra produkter och lyssnar med kÀnsliga öron pÄ vÄra kunder och pÄ vÄr omvÀrld. Det hÀr utvecklingsarbetet har bland annat lett till nÄgra viktiga förÀndringar i vÄrt sortiment:
- VÄra produkter innehÄller inga tillsatta smakförstÀrkare.
- Vi har ökat andelen huvudrÄvara.
- Ănnu renare och enklare innehĂ„llsförteckningar.