Avokadokräm med ägg och forellrom

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Avokadokräm med ägg och forellrom – en perfekt rätt till påskbuffén!

I receptet för Avokadokräm med ägg och forellrom rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Avokadokräm med ägg och forellrom

Ingredienser

Mindre än 15 minuter
4

portioner

8 personer på buffé   
2 st Stora och mogna avokados
1 msk Touch of Taste Kycklingfond
1 dl Creme fraiche
1 msk Hackad vitlök
1 tsk Pressad lime
8 st Kokta, kalla ägg
16 st Små salladsblad
50 g Forellrom
0.5 dl Skuren gräslök
  
  
  

Så här gör du

  1. Fräs lök och vitlök i en rymlig kastrull i olivoljan.
  2. Efter 5 minuter så tillsätt 2 dl vatten, tomat, grädde, soltorkad tomat, bönor och fond.
  3. Låt det koka upp under omrörning.
  4. När grytan kokar så rör i pastan och låt det koka i ca 5 minuter tills pastan är al dente.
  5. Smaka av med salt och peppar och servera direkt.
  6. Lägg upp på tallrikar och toppa med basilika och parmesan.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond