Karamelliserad ananas med rom och kokos

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Gyllene kokostoppar med karamelliserad ananas som fått en extra kick av rom. Servera ananasen ljummen tillsammans med vaniljglass och mynta.

I receptet för Ananas med rom & kokos behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan.

 

Karamelliserad ananas med rom och kokos

Ingredienser

Mindre än 40 minuter
4

portioner

2 msk olivolja
3 st vitlöksklyftor, tunt skivade
1 st salt och grovmald svartpeppar
4 dl tomat, krossad
2 dl grädde
1 dl soltorkad tomat, strimlad
4 dl vita bönor, kokta, avrunna
250 g pasta, färsk t ex pappardelle eller tortellini
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt.
  Grönsaksfond
  salt och peppar
  färsk basilika
  riven parmesan

Så här gör du

  1. Fräs lök och vitlök i en rymlig kastrull i olivoljan.
  2. Efter 5 minuter så tillsätt 2 dl vatten, tomat, grädde, soltorkad tomat, bönor och fond.
  3. Låt det koka upp under omrörning.
  4. När grytan kokar så rör i pastan och låt det koka i ca 5 minuter tills pastan är al dente.
  5. Smaka av med salt och peppar och servera direkt.
  6. Lägg upp på tallrikar och toppa med basilika och parmesan.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Ca 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 3 timmar 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 3 timmar 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond