Hummerskagen på toast

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Hummerskagen – en lyxigare variant på skagenröra! Kan bara bli succé när det nya året ska firas in!

I receptet för Hummerskagen på toast rekommenderar vi Bong Touch of Taste Hummerfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Hummerskagen på toast

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

2 st humrar, á cirka 400g styck
4 msk majonnäs
2 msk crème fraiche
1 tsk Bong Touch of Taste Hummerfond
2 msk gräslök, hackad
2 msk schalottenlök, finhackad
4 skivor toastbröd
  smör
  citronklyftor

Så här gör du

  1. Klyv hummern och knäck klorna.
  2. Hacka hummerköttet i bitar. Spar klorna till garnering.
  3. Blanda hummerköttet med majonnäs, crème fraiche, fond, lök, gräslök och smaka av med salt och peppar.
  4. Kantskär brödet och dela det på mitten.
  5. Stek brödet i smör tills det är gyllenbrunt.
  6. Lägg hummersalladen mellan bröden och servera dem direkt.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Ungefär 1 timme 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond