Kycklingfärslimpa

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Super god kycklingfärslimpa som får sin härliga smak av Ekologisk kycklingfond och mango chutney. Servera med kokt potatis, gräddsås och lingon.

I receptet för Kycklingfärslimpa rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond då denna ger en djup och mustig smak med rostade undertoner.

Kycklingfärslimpa med sting

Ingredienser

Ca 1 timme
6

portioner

2 dl mjölk
2 st ägg
2 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond
1 dl ströbröd
4 msk mango chutney
1 kg kycklingfärs

Så här gör du

  1. Blanda ihop samtliga ingredienser utom kycklingfärs, låt stå och svälla i ca 10 min.
  2. Blanda smeten och kycklingfärsen till en jämn smet.
  3. Provstek en bit och smaka av med salt, peppar och fond.
  4. Smöra en fin form.
  5. Baka av i ca 160° varm ugn i ca 60 min.
  6. Låt kycklingfärslimpan vila en stund innan servering.
  7. Servera med gräddsås, kokt potatis och lingon.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Mindre än 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
20 min
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond