Vegetarisk rotfrukts- och linspytt

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En fräsch vegetarisk pytt med potatis, morot, palsternacka, rotselleri och linse, smaksatt med Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond

I receptet för Vegetarisk rotfrukts- och linspytt rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Vegetarisk rotfrukts- och linspytt

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

 gula lökar
4 st potatisar
2 st morötter
2 st små palsternackor
 rotselleri
2 msk olja
2 msk smör
 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
3 dl linser, kokta, avrunna
  salt och svartpeppar
Till servering   
  Yoghurt smaksatt med citron
  Stekta ägg

Så här gör du

  1. Skala och tärna lök och rotfrukter.
  2. Stek dem i olja och smör några minuter tills de fått fin färg.
  3. Slå i 3 dl vatten tillsammans med fonden.
  4. Låt det koka bort på hög värme.
  5. När rotfrukterna är genomstekta så tillsätt linserna och smaka av med salt och svartpeppar.
  6. Servera pytten tillsammans med yoghurt smaksatt med citron och stekta ägg.

 

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (1)
1.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (1)
1.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 55 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond