Marängöverbakad fruktsallad med lime

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Syrlig och fräsch fruktsallad med lime, ananas, apelsin, kiwi, mango och passionsfrukt. Toppa med mjuk maräng som fått fin färg direkt i formen.

I receptet för Marängöverbakad fruktsallad med lime behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan.

Marängöverbakad fruktsallad med lime

Ingredienser

Ca 35 minuter
4

portioner

2 st kiwi
0.5 st ananas
1 st apelsin
1 st mango
1 st passionsfrukt
2 st lime, finrivet skal och saften
Maräng   
2 st äggvitor
1 dl strösocker

Så här gör du

  1. Skala och skär alla frukter i små fina botar. Gröp ur passoinsfrukten och blanda allt i en stor skål.
  2. Riv limeskalet fint och pressa ur saften. Blanda i fruktsalladen.
  3. Blanda äggvitorna och sockret i en bunke och vispa till hårt skum över vattenbad.
  4. Fördela fruktsalladen i skålar.
  5. Spritsa eller klicka marängsmeten över fruktsalladen.
  6. Bränn med brännare eller i ugn på grilleffekt, tills marängen blivit gyllenbrun.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ca 3 timmar 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 3 timmar 30 minuter
Ca 1 timme 10 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond