Ostron med pepparrot

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Testa en vinägrett med sting från pepparrot och sötma från honung till ditt färska ostron.

I receptet för Ostron med pepparrot rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond alternativt Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Ostron med pepparrot

Ingredienser

Ca 20 min
3

portioner

6 st ostron
3 msk vitvinsvinäger
1 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO
0.5 tsk honung, flytande
1 tsk pepparrot, nyriven
1 krm salt

Så här gör du

  1. Rör samman vinägretten och låt den mogna minst 15 minuter.
  2. Skeda vinägretten på ostronen.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Ca 1 timme 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1,5 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond