Busenkla kantarellkrustader

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Dessa kantarellkrustader går inte bara supersnabbt att slänga ihop utan smakar också riktigt, riktigt gott. Som en liten kantarelltoast fast utan kantareller. Tack vare kantarellfonden får vi en härlig kantarellsmak, även utan att använda kantareller. Vill man lyxa till det kan man givetvis addera lite finhackade smörstekta kantareller på toppen!

I receptet för Busenkla kantarellkrustader rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kantarellfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Busenkla kantarellkrustader

Ingredienser

30
24

portioner

1 förp mini-krustader (24st)
200 g färskost, naturell
1 dl Västerbottennost, riven
1 msk Bong Touch of Taste Kantarellfond
  Färsk gräslök, hackad
  Svartpeppar

Så här gör du

  1. Smaksätt färskosten med kantarellfond. Droppa i och smaka av! Blanda ner hälften av västerbottensosten. Smaka av med svartpeppar.
  2. Fyll ungefär halva krustaderna med färskostblandningen, toppa med resten av av den rivna osten och grädda i mitten av ugnen på 200 grader i ca. 10min.
  3. Toppa med hackad gräslök och njut!
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond