Chokladmousse med passionsfrukt och mandelskorpa

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Fluffig och chokladig dessert – alla chokladälskares dröm. Tillsammans med fräsch passionsfrukt och krispiga mandelskorpor är det en riktig efterrättsdröm.

I receptet för Chokladmousse med passionsfrukt behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan.

Chokladmousse med passionsfrukt och mandelskorpa

Ingredienser

Runt 2 timmar 30 minuter
4

portioner

200 g choklad, mörk 70%
3 st ägg
3 dl vispgrädde
8 st mandelskorpor
1 st passionsfrukt
  

Så här gör du

  1. Smält chokladen i ett vattenbad.
  2. Ställ åt sidan när chokladen är smält.
  3. Tillsätt äggen i den smälta chokladen under vispning, ett i taget. Vispa ihop till en chokladkräm.
  4. Lättvispa grädden och vänd ner i chokladkrämen till en slät mousse.
  5. Portionera upp i formar eller glas. Ställ kallt i kyl minst 2 timmar.
  6. Garnera med passionsfrukt och mandelskorpor.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 3 timmar 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond