Julig äppelpaj

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
För alla oss som älskar julen och smulpaj. Starta julfirandet redan nu med en smarrig smulpaj med äppel fylld med julsmaker!

I receptet för Julig äppelpaj behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan.

Julig äppelpaj

Ingredienser

Ca 35 minuter
4

portioner

4 st äpplen, skalade och tärnade
2 msk smör
1 msk farinsocker
Smultäcket   
150 g smör, rumstempererat
100 g havregryn
100 g kokos, riven
100 g vetemjöl
2 dl strösocker
2 tsk kanel
1 tsk kardemumma
1 st äggula
  

Så här gör du

  1. Lägg smör, äpplen och farinsocker i en kastrull, låt det fräsa sakta i några minuter.
  2. Fördela sedan i portionsformar.
  3. Lägg smör, havregryn, kokos, vetemjöl, socker, kryddor och äggula i en bunke och arbeta snabbt ihop en smulig deg.
  4. Smula den över äpplena i ett jämt, smuligt lager.
  5. Baka formarna i 200 grader i ca 15-20 minuter tills de är genombakade och gyllenbruna.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (1)
4.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond