Fisk & skaldjur, Pastarätter

Linguine i gräddig sås med rökt lax och sparris

I receptet för Linguine i gräddig sås med rökt lax och sparris rekommenderar vi Bong Touch of Taste Fiskfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    35 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 4 portioner linguine, färsk eller torkad
    • 200 g lax, kallrökt
    • 1 knippe sparris, grön färsk
    • 1 handfull spenat, färsk
    • Sås
    • 2 dl vispgrädde
    • 3 dl mjölk, 3%
    • 1.5 msk Bong Touch of Taste Fiskfond
    • 1 msk maizena

    Så här gör du

    1. Ansa sparrisen och förväll den 1 minut i kokande vatten. Lägg åt sidan på hushållspapper för att kallna.
    2. Tillaga pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
    3. Koka upp mjölk, grädde, fond och maizena, smaka av med salt och peppar.
    4. Strimla laxen, skölj spenaten och dela sparrisen i 2 cm långa bitar.
    5. Blanda försiktigt samman allt i en rymlig kastrull.
    6. Smaka av med salt, peppar och eventuellt lite extra fond.

    Produkter