Fläskkotlett med lök, soja och lime

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En asiatisk inspirerand rätt som får sin härliga smak från Ekologisk Grönsaksfond/Ekologisk Kycklingfond. Snabb och god matlagning när den är som bäst. Perfekt bjudmat.

I receptet för Fläskkotlett med lök, soja och lime rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Ekologisk Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Fläskkotlett med lök, soja och lime

Ingredienser

Under 15 minuter
1

portioner

1 st fläskkotlett eller benfri kotlett
1 tsk olja
1 dl lök, strimlad
1 dl salladskål, strimlad
1 tsk vitlök, hackad
1 tsk ingefära, riven
2 msk soja, Mrs Cheng's Japansk soja
2 msk vatten
0.5 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Ekologisk Kycklingfond
Till servering   
1 portioner ris, kokt
1 st lime
  

Så här gör du

  1. Stek kotletten färdig men inte överstekt i oljan, lägg den sedan åt sidan.
  2. Stek lök, ingefära och vitlök i samma panna några minuter.
  3. Tillsätt resterande ingredienser och låt det koka upp och sjuda någon minut.
  4. Servera kotletten tillsammans med grönsakerna och riset och pressad lime.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (1)
1.0/5
Runt 45 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond