Korvpytt med ägg

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Vad slår en hemlagad korvpytt som är smaksatt med grönsaksfond, HP-sås och Worcestersås? Ibland är det enkla oslagbart. Går även bra att göra mer av om man vill bjuda någon.

I receptet för Korvpytt med ägg rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Korvpytt med ägg

Ingredienser

Under 20 minuter
1

portioner

200 g potatis, skalad
200 g palsternacka, skalad
100 g korv
1 st lök, liten, skalad
  rapsolja
Till smaksättning   
1 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
  Grönsaksfond, HP-sås, Worcestersås
  salt och peppar
Till servering   
1 st ägg
  inlagda rödbetor
  
  

Så här gör du

  1. Tärna korven och grönsakerna, stek dem mjuka och gyllenbruna i oljan.
  2. Smaksätt med salt, peppar, fond, HP och Worcestersås.
  3. Stek ägget och servera tillsammans med inlagda rödbetor.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond