Köttbullar utan lökbitar

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Älskade köttbullar med fin löksmak utan lökbitar. Byt ut löken mot Brynt Schalottenlökfond och bjud familjen på goda köttbullar med mycket smak.

I receptet för Köttbullar utan lökbitar har vi använt Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond för att få den rätta löksmaken utan lökbitar.

Köttbullar utan lökbitar

Ingredienser

Ca 40 minuter
4

portioner

1 msk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
1 dl mjölk, 3%
0.5 dl grädde, 40%
1 dl ströbröd
500 g blandfärs
1 st ägg
  salt och svartpeppar
  smör att steka i
  

Så här gör du

Köttbullar

  1. Blanda fond, mjölk, grädde och ströbröd, låt det vila i 15 minuter.
  2. Blanda färsen med ströbrödsblandningen och ägg och smaksätt med salt och peppar.
  3. Forma små fina köttbullar och stek dem i smör.

Till servering

  1. Kokt potatis, gräddsås och lingon. Recept på godaste gräddsåsen hittar du här!
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
10 min
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond