Grillad Peach Melba

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En riktigt somrig dessert med grillade päron, persika eller nektarin. Serveras med varma hallon och vaniljglass. Perfekt avslut på en härlig grillafton!

I receptet för Grillad Peach Melba behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan.

Grillad Peach Melba

Ingredienser

Under 15 minuter
4

portioner

2 st päron
2 st persikor eller nektariner, stora mogna
2 msk rörsocker, strö
2 dl hallon
2 msk honung, flytande
 vaniljglass

Så här gör du

  1. Dela och kärna ur päron, persikan eller nektarinen.
  2. Pudra på lite socker på snittytan.
  3. Lägg hallon och honung i en kastrull och låt det koka upp hastigt och ställ sedan åt sidan.
  4. Grilla päronen, persikorna eller nektarinerna på het grill tills de fått fin färg.
  5. Lägg päronen, persikorna eller nektarinerna på tallrikar, lägg på en kula vaniljglass och avsluta med de varma hallonen.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 55 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond