G-2LEX1KH7HC

Grön mat, Sås, Soppa

Dumplings i chili-buljong

DETTA RECEPT ÄR FRAMTAGET I SAMARBETE MED SALTOCHTAHINI!

I detta recept rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 1

    15 minuter

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 tsk Chiliflakes, milda som tex Koreansk Gouchugaru
    • 0,5 tsk socker
    • 1 st vitlöksklyfta, liten pressad
    • 1 msk olja, neutral
    • 1 st salladslök, finhackad
    • 0,5 msk sojasås, ljus
    • 1 tsk svart kinesisk vinäger
    • 0,5 tsk sesamfrön, rostade
    • 0,5 tsk sesamolja
    • 2 dl vatten, kokande
    • 2 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
    • 1 portion dumplings, ångkokta eller kokta

    Så här gör du

    • Blanda chiliflakes, vitlök och socker i en värmesäker skål.
    • Hetta upp 1 msk neutral olja, vänta tills den har svalnat något, häll på.
    • Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl.
    • Tillsätt dumplings och servera!

    Produkter