Grillad spetskål med sambal

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Perfekt tillbehör till sommarmaten, grillad spetskål som får härlig smak av grillolja gjord på olja, grönsaksfond, honung, lime och sambaloelek.

I receptet för Grillad spetskål rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Grillad spetskål med sambal

Ingredienser

Ca 5 minuter
4

portioner

1 st spetskål
Marinad   
1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
1 msk lime, pressad
2 msk olja
1 tsk farinsocker
1 msk ingefära, riven
1 msk vitlök, finhackad
 Mango Chutney

Så här gör du

  1. Dela kålen på mitten, grilla den med snittytan neråt på försiktig värme tills den fått fin färg.
  2. Vänd på den och ringla på grilloljan, lite i taget, upprepade gånger.
  3. Låt kålen grilla sakta, gärna under lock tills den är krispig men mjuk och genomgrillad.
  4. Smaksätt med salt och svartpeppar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond