Hemgjorda Gnocchi

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Goda och enkla gnocchi med äggula, vitlök, ricottaost och parmesan. Fantastiskt goda tillsammans med grön örtolja smaksatt med Grönsaksfond.

I receptet för Hemgjorda Gnocchi behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan.

Hemgjorda Gnocchi

Ingredienser

Ungefär 1 timme
4

portioner

250 g ricottaost
2 st äggulor, gärna ekologiska
40 g parmesan, riven
100 g vetemjöl
  salt
2 msk rapsolja

Så här gör du

  1. Blanda allt väl och låt sedan degen vila en stund.
  2. Lägg degen på mjölat bord och forma till långa korvar som du sedan skär av till små bitar. Tumma gärna till för att få en lite mer snäckliknande form.
  3. Lägg pastan i kokande vatten med salt och några matskedar olja- Låt dem koka i 5 minuter och sedan rinna av i durkslag.

Servera pastan direkt i t ex tomatsås. Recept hittar du här!

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond