Svamp- och rotfruktssoppa

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Rustik och smakrik höstsoppa med lök, rotselleri, palsternacka, kantareller, mjölk, grädde och såklart så toppar vi med Touch of Taste Kantarellfond.

I receptet för Svamp och rotfruktssoppa rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kantarellfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Svamp- och rotfruktssoppa

Ingredienser

Under 25 minuter
4

portioner

2 st gul lök, hackad
2 dl rotselleri, tärnad
2 dl palsternacka, tärnad
250 g kantareller
3 msk smör
2.5 msk Bong Touch of Taste Kantarellfond
8 dl mjölk 3%
2 dl vispgrädde 40%
  salt och peppar
  maizenaredning
Till servering   
  rostat bröd
  god olja

Så här gör du

  1. Fräs lök, selleri och palsternacka i smöret på låg värme i 5 minuter.
  2. Höj värmen och fräs kantarellerna ytterligare några minuter.
  3. Slå i fond, mjölk och grädde, låt det koka sakta utan lock i 10 minuter.
  4. Smaka av med salt, svartpeppar och fond.
  5. Om Du vill ha tjockare konsistens så red av den med lite maizenaredning.
  6. Servera med rostat bröd och ringla på lite god olja.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond