Laxpanna

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Lättlagad och läcker laxpanna med schalottenlök, grädde, fiskfond, parmesan och citron. En förträfflig smakförnimmelse som passar såväl till vardag som till fest.

I receptet för Laxpanna rekommenderar vi Bong Touch of Taste Fiskfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Laxpanna

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

 lax
2 msk rapsolja
2 st schalottenlökar
3 dl matlagningsgrädde
1 msk Bong Touch of Taste Fiskfond
50 g parmesan, riven
1 msk citron, pressad
  salt och peppar
Till servering   
  Pressad potatis och sallad
  
  
  

Så här gör du

  1. Skiva löken tunt, torka laxen på ytan.
  2. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Bryn laxen på båda sidorna i en stekpanna med höga kanter i oljan tillsammans med löken.
  4. Tillsätt grädde, fond, citron och hälften av osten.
  5. Låt det koka upp, strö över resten av osten och baka i ugn, ca 5 minuter på 200 grader.
  6. Servera laxen tillsammans med pressad potatis och sallad.

 

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Ungefär 1 timme 10 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond