Grillad kycklingsallad med pasta och fetaost

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En grillad kycklingsallad med pasta, fetaost, tomater och champinjoner är aldrig fel. Marinad av olja, vitlök, ingefära, honung, japansk soja och kycklingfond.

I receptet för Grillad kycklingsallad med pasta och fetaost rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Grillad kycklingsallad

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

4 st kycklingbröst
100 g fetaost, smulad
1 förp cocktailtomater, delade
100 g champinjoner
2 msk sesamfrön, rostade
1 dl hoisinsås
4 portioner pasta, kokt
  spröda salladsblad
Marinad   
1 msk vitlök, riven
0.5 msk ingefära, riven
1 msk honung
4 msk Mrs Cheng´s japansk soja
2 msk olja
1 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
  

Så här gör du

  1. Vispa samman marinaden.
  2. Dela svampen på mitten och marinera den och kycklingen några timmar i kylen.
  3. Grilla kyckling och svamp tills de är färdiga.
  4. Blanda sallad, pasta, tomater, ost och sesamfrön och lägg upp på tallrikar.
  5. Ringla på hoisinsås och toppa med grillat kycklingbröst.

 

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond