Grönsaksmarinad med lime och chili

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Perfekt marinad som passar så bra till ugnrostade rotfrukter. Ekologisk Grönsaksfond, japansk soja, råsocker, lime, vitlök, röd chili och salladslök.

I receptet för Grönsaksmarinad med lime och chili rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Grönsaksmarinad med lime och chili

Ingredienser

Under 10 minuter
4

portioner

1 msk Mrs Cheng´s japansk soja
2 msk råsocker
2 msk lime, pressad
1 msk vitlök, finhackad
1 tsk röd chili, finhackad
1 dl salladslök, finstrimlad
1 msk Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
  
  

Så här gör du

  1. Vispa samman alla ingredienser och smaka av med fond, salt, lime och socker.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
80 min varav 60 min marinering
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 60 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond