Misosoppa

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Misosoppa är en enkel och snabblagad soppa ifrån det japanska köket som kokas ihop på Grönsaksfond, salladslök, champinjoner, tofu och misopasta.

I receptet för Misosoppa rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Misosoppa

Ingredienser

Under 10 minuter
4

portioner

8 dl vatten
2 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond
4 msk misopasta
3 msk soja, Mrs Cheng's Japanese soy
6 st champinjoner, tunt skivade
200 g tofu, tärnad
1 st sushi noriark
1 msk sesamfrön
2 st salladslökar, strimlade

Så här gör du

  1. Koka upp vattnet tillsammans med fond.
  2. Rör ner misopastan och soja.
  3. Smaka av med fond, miso och soja till fin balans.
  4. Låt soppan sjuda i ca 5 minuter.
  5. Fördela tofu, svamp, smulad nori och salladslök i skålar.
  6. Slå på soppan och strö lite sesamfrön på toppen.

 

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 15 minuter
Ca 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond