Nötkött, Gryta
Boeuf bourguignon med champinjoner och smålök
I receptet för en traditionell Boeuf bourguignon med champinjoner och smålök rekommenderar vi Bong Touch of Taste Oxfond med rödvin för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Maträtten är fransk husmanskost och kommer ursprungligen från regionen Bourgogne. Rätten heter egentligen boeuf à la bourguignonne, men även i Frankrike kallas den oftast Boeuf Bourguignon. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!
Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.
Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!