Medelhavsburgare med parmesan och vitlök

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Så smarriga burgare gjorda på högrev som är smaksatt med Kalvfond, parmesan och vitlök. Serveras i hamburgerbröd med dressing, riven parmesan och grönsaker.

I receptet för Medelhavsburgare med parmesan och vitlök rekommenderar vi Bong Touch of Taste Italy Kalvfond alt. Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Medelhavsburgare med parmesan och vitlök

Ingredienser

Under 25 minuter
4

portioner

600 g högrevsfärs
1 dl parmesanost, riven
1 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
1 msk vitlök, finriven
  salt och svartpeppar
  olivolja
  hamburgerbröd
  salladsgrönsaker
  riven parmesan
  hamburgerdressing
  
  
  

Så här gör du

  1. Rör samman färs, ost, fond, vitlök och smaksätt med salt och peppar.
  2. Forma 4 stora eller 8 små burgare, pensla ytan med olivolja.
  3. Grilla burgarna och rosta bröden.
  4. Montera fina burgare.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond