Ört & chiliglaze

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Enkel och god glaze som får sin fina smak av basilika, röd chili, persilja, vitlök, vinäger och Ekologisk Grönsaksfond. Pensla tunt upprepade gånger.

I receptet för Ört- och chiliglaze rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Ört & chiliglaze

Ingredienser

Under 10 minuter
4

portioner

 basilika, finstrimlad
0.3 st chili, röd, finhackad
2 msk bladpersilja, finhackad
1 st vitlöksklyfta, pressad
1 tsk vitvinsvinäger
1 msk vatten
1 msk rapsolja
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
  

Så här gör du

  1. Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze.Pensla på fisken 2-3 gånger under grillningen, eller använd som marinad till ugnsbakad fisk.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Mindre än 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond