Picklad rödlök med asiatisk touch

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Klassisk 1-2-3-lag med en ”Touch of Asia”. Ett fantastiskt gott, vackert och användbart tillbehör!

I receptet för Picklad rödlök med asiatisk touch rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Picklad rödlök med asiatisk touch

Ingredienser

Under 10 minuter
8

portioner

  Perstorps ättika 24%
3 dl vatten
2 dl socker
 citrongräs
3 skivor ingefära
2 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
5 st små rödlökar
  
  

Så här gör du

  1. Blanda ättika, vatten och socker i en kastrull, lägg i kryddorna och fonden.
  2. Låt lagen koka upp och kyl den sedan.
  3. Skiva rödlök tunt och lägg i lagen, låt den mogna i kylen ett par timmar.

 

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 10 minuter
Betyg (1)
4.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond